Online users

Follower

Friday, October 1, 2010

Berakhir sudah Raya Sakan Contest

Dengan ini berakhir sudah Raya Sakan Contest by Insan Tinggi.Thanks to 56 contestants who take part in this contest.Aku sangatlah menghargai setiap entry yang dibuat.Semuanya best.Jenuh garu kepala la lepas ni nak decide which one is the best.So, mulai hari ini, aku akan start feature entry korang dalam blog ni.Dua entry akan dipublish sehari.Insya-Allah.Aku nak share entry korang dengan readers yang lain.Nak kongsi keSAKANan korang berhari raya.Sharing is caring right?

Once again, thanks for joining this competition!

p/s : Mana-mana yang disable right click tu, mohon enable balik untuk memudahkan aku copy paste entry korang dalam blog aku.Trimas.

6 comments:

Peri PiA said...

oppps,ok2 nti akak disable kan jap..just for u

same z...terima ksh sudi wat contest juge :D

Redbloodsnow said...

eh ade contest ea. alaaa...terlepas sudah :P

Jiji-Fify said...

wahhh!! bestnya! trimas penganjur!

Cheq Tun said...

cantik la bju hang z

Alyaa Hudson. said...

Kak, kalau nak copy-paste, just higlight and tekan ctrl+c je. Then paste jelah. Akk pun tahu kan nak buat macam mana? Paste tekan ctrl+V je :)

.s.o.f.i.a. said...

sangat rajin!!! =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger