Online users

Follower

Thursday, September 16, 2010

Link box khas untuk entry Raya Sakan Contest.Bukan exchange link.

Adoi laa..

Mohon kerjasama semua untuk tidak meninggalkan link blog anda di entry Raya Sakan Contest kalau anda tak join lagi ye.Penat aku nak memadam satu-satu.Awal-awal aku boleh terima lagi.Mungkin orang tak perasan link box tu khas untuk Raya Sakan Contest. Tapi bila dah makin lama, hangat hati juga aku. Kalau nak exchange link, pergi kat sidebar kanan tu. Ada blog list Insan Tinggi. Kat situ nak tinggal link berjuta kali pun boleh.

Tapi ,tolonglah baca betul-betul dulu entry sebelum tinggal link. Sedih aku korang tinggal link tapi tak join pun kontest aku.

5 comments:

kusut said...

astaga linky tu utk contest rupenye. ampunnn. terbiase lak tekan enter bile nampak widget mr linky tu. makan kuih raya banyak sgt mata rabun sikit lah.

maaf zahir batin!!!XDXD

nurezzat said...

hehe, saye la tuh.. sorry k.zack..

sya mansor said...

aku skali kot tu. hee ampun.
ye, saya join!


p/s: dah buat entry pasal raya, pastu tukar tajuk je then letak banner contest aci tak?

Peri PiA said...

akak x wat kan?ehehe

eDdY said...

z@ck..aq x jumpa lagi gambar yg betol2 sakan...huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger