Online users

Follower

Monday, September 20, 2010

Menggelabah ayam tak dapat buka blog.

Ya ampun.Menggelabah aku tak dapat buka blog pagi tadi.Tiba-tiba kena serang malware.Huhu.Susah hati juga la. Bila check balik, bukan sebab blog aku yg host malware tapi sebab link blog orang lain yang ada dalam blog aku. Terus aku delete link orang tu for the time being.Nanti aku letak balik bila virus malware ni dah reda.

Yup.I can't live without blog. Setiap hari mesti nak berupdate. Tak kira la satu atau lebih. At least orang boleh tahu perkembangan aku. Eh.Ada ke yang selalu mengadap blog ni? Bajet famous pula. Hahaha.

Ada banyak benda nak cerita tapi tak sempat.I busy you'olls. I try to update as many and as possible as I can ye. Till then, bye bye.

9 comments:

imanshah said...
This comment has been removed by the author.
imanshah said...

Salam, saya pun terkena gak, tp afte delate link salah sorang friend saya, baru elok...menggelabah beruk gak

imanshah said...

Salam, saya pun terkena gak, tp afte delate link salah sorang friend saya, baru elok...menggelabah beruk gak

Peri PiA said...

akak pon risau gak ni

koshary said...

links dekat blog ak bkn satu tapi manyak! terus gugurkan blogroll buat sementara sampai semua selesai.

dengar kata blog yg host innity ads yg ada malware tuh. nnti selesai la kot insyaAllah.

Cieut Nizar said...

zack, ayam menggelabah mcm mn haa???

eLLy said...

virus malware ? tolong terang kan dng lebih details..
mengapa, bagaimana, mcmana kita nak tahu yg kita di serang?

innity ads tu ape pulak?

mesti ko cakap ingat ini kaunter pertanyaan :D

Whoopz said...

Hahah.. Mcm mana la ayam gelabah agaknya..

eDdY said...

waa..dier jadik camner ek??
risau gak ni..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger