Online users

Follower

Monday, September 20, 2010

Kereta

Nasib baik tok dah besarkan laman rumah. Nasib baik juga tok buat garaj kereta.Bila mai musim perayaan macam ni, memang parking full. Sampai double. Yang boleh jadi banyak sebab cousin ramai yang dah beli kereta sendiri. Kalau tak, dulu rumah tok penuh dengan kereta status 'family' je.Kereta orang bujang tak ada lagi.Sekarang dah lain.Rasa syok pula tengok kereta banyak-banyak ni.

Balik Malaysia nanti nak pakai kereta apa ek? Hahaha.Dah berangan dah. Belajaq pun terkedek-kedek lagi, ada hati nak own kereta sendiri? Huhuhu.

13 comments:

ed shahir said...

zack beli skyline tau..nanti leh bawak aku pusing2 jitra.:P

Hizami Rahim said...

wah.
good luck dlm memiliki kereta.
haha.
;)

FaRiD_Aziz89 said...

Boleh lah, ang pi bawak ak pergi jalan2...sori2, da lama x aktif blogging2 neh, baca lah post ak yg terbaru.... (siap promote lagi)...hahahaha

Judiene said...

ala z@ck, beli kelisa je dulu, kita student lg..
(ayat seseorang kpd aku! ;P)

Softtouch [Hanim] said...

xlama lagi kete z plak kat situ...amin..

Whoopz said...

Beli kereta api zack.. :p

naz said...

perghh berderekk kereta. sewa tapak bayar tak? haha

eDdY said...

xpa z@ck..berangan jer dulu..insyaallah leh jadi kenyataan..(^^)

Cik Ayen said...

wahh!! mcm jual kete terpakai :p
pas ni z@ck bwk lik kete dari NZ :p

Dee said...

xpe zack..verangan itu free..hahaha..

eLLy said...

berangan dulu dek.. insyallah klu ade rezeki dapat la keta besaq

Hani said...

x salah berangan zack...hehe..dulu sy pun sama gak, skang ni Alhamdulilllah...dok tunggu kereta sampai ja nie..Insyaallah hujung bulan 10 nie dapat kereta idaman. hasil penat lelah keja..berbaloi-baloi..hehehe

Kamsiah said...

alamak zack..mcm kedai jual kereta pulak...berderet

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger