Online users

Follower

Sunday, September 19, 2010

Preparation sempena open house.

Just a short update from me.

Aku tak sempat nak update blog macam selalu sebab keadaan tak mengizinkan. Right now sangat busy dengan persiapan open house kali pertama anjuran Cohort 1 kat Welly ni. Agak berdebar juga nak menjamu orang.Takut ada yang terkurang sana sini.Kalau boleh, nak semua perfect. Tapi tu la.Dah nama pun duduk oversea, nak buat yang perfect tu, tak la perfect sangat.Still ada cacat celanya juga. Apa-apa pun, harapnya esok semuanya berjalan dengan lancar.

Right now progress nasi impit dan kuah kacang sangat memberangsangkan even terpaksa tunggu lama nak hasilkan nasi impit. Ini nasi impit buat sendiri der.Bukan instant punya.Remeh juga sebenarnya nak buat benda alah tu. Memang memerlukan kesabaran yang tinggi.

Ok lah. Nak rest dulu.Esok sambung buat kari ayam pula.

10 comments:

rhapsody LiN said...

eh.. dh balik nz balik ke

[z@ck] said...

rhapsody LiN..
balik Msia pun tak lagi syg oi..huhuuhuu

ProfHariz said...

blom balik? bilanya balik mai?

eDdY said...

waaa...mesti ramai yg dtg nnt..best2..(^^)

AMIRA IS MIRA said...

prepare best2..pastue nnti update gmbar ok.suke tengok gambar yang meriah!

*cimOt* said...

konpom sodap tu kalo mu buat..
mai semangkuk..

sya mansor said...

good luck korang kat Welly & selamat melantak jugak :)

aLya said...

selamat ber'open house z@ck!!!!

Hizami Rahim said...

selamat membesarkan perut.
haha.
:P

Whoopz said...

X jumpa pun nasik impit kuah kacang tahun ni.. Bak sket! :p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger