Online users

Follower

Saturday, September 18, 2010

Auckland


Entah tiba-tiba nak tayang gambar kat Auckland. Tengok je lah. Semua gambar syok sendiri naa.
Aiseh mak cik.Interframe pula kat tepi tu. Ini bangunan apa entah.Aku tak ketahuan sangat.Asal nampak cantik, terus snap.

Snow Ice. Ala-ala macam ais kacang cuma tekstur ais dia lain macam sikit.Lagi sedap dari ais kacang.Haa..macam salji.Sebab tu nama dia Snow Ice. Suka hati je kan buat hipotesis sendiri.

Paling syok kat Auckland, restoran halal merata ceruk. Availability tu sangatlah tinggi.Kedai kebab pun banyak.Ini one of halal restaurant kat town. Tumpang ambil gambar je.Belinya tak pun.

15 comments:

noor afzan said...

kebab situ mesti sedap kan.
mahal dak?

yusuf mujahidin ™ said...

kem salam kt lumut

honey amour said...

best..best...

::dAuZsHaNLeY:: said...

hohohh...
best nye..
stdy kat sane ke?
amk ape?

sizuka[Izzati] said...

meh dtg oklen lg zack:)

Peri PiA said...

Bestnya ....ade ade kisah lucu sengal fasal kebab hehe

Judiene said...

posing hang tetap terbaekkk wokk!
HAHAHAA!

eDdY said...

posing yg terbaek..(^^)

Kap said...

snap gambar makanan banyak juga ok :)

Att Ashburn said...

jom pi lagi zack =)

zai said...

hohoo belinye idak, posing marvelous punya

gigitjari said...

cntek ksut

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wow kebbab..raya sakan nampak

mr.syazwan said...

eee bestnya...

org selalu raya2 dia shopping..

shopping di oversea

aaa makan hati

*cimOt* said...

ahaaaa..cuti2 Auckland lew ea..mesia blew plak?da bpe lme ko xblk?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger