Online users

Follower

Sunday, September 5, 2010

PR kena mantap.

Teringat kata-kata Elin semalam, "Ko dah jadi S/U, PR ko kena mantap duh"

Apa kebenda PR tu? Public relation la ngeng.Hahaha.Maknanya aku kena sosial lebih sikit la dengan budak Malaysia kat sini? Mungkin yang tak kenal in detail, fikir aku ni garang. Tak suka senyum. Susah nak di approach.Jangan begitu sayang.Mari dekat dekat.Sentuh hatiku.

Memang ada betulnya kata Elin tu.PR kena mantap.Hubungan sesama manusia kena jaga.Tapi jangan lupa hubungan dengan Tuhan juga ye. =)

14 comments:

afifaa. said...

waaaaa. jadi S/U erh. mantapMANTAP (:

tahniah kak.

JaJa'Z said...

betoi dah tu zack..kena tambah skill bercakap lagi la..

Kap said...

indirectly, kena kurangkan taip blog.
banyakkan terjah keliling awak ;)

nur 'adli azhari said...

tepat sekali!

monica said...

all the best sis.. ^^

eLLy said...

Saya sangat setuju .. PR sesama manusia & PR dng yg maha esa jng dilupakan

HonEyBuNNy said...

yeahhh..semua kena mntap....hbgn dgn Allah pn kena mantap...

ana ayesha said...

s/u jawatan penting tu mmg kena mantap pr. tahniah zack

hans said...

hahahaha
mulut kena manis
muka ala senyum
batu PR sejati

P/S : Aku Maluuu

eDdY said...

hehe... x semesti nyer sbb jd SU tu jer kena pr yg mantap...
kalo x jadi pon kite mmg kena mantap kan skill pr kite ni..
ye la..nnt nak keje pr ni mmg penting..(^^)

I_Hate_Lolipop said...

ko kutip email blog budak2 malaysia situ, ko add..bagus x idea aku? buat group sendiri kat FB ke.

ASaDa RyutaRo said...

bukan blog je kena mantap PR ea.. PR diri kena mantap. hihi..

betul tu.. hubungan dengan tuhan pun kena jaga jugak selain hubungan dengan makhluk. =)

nadia said...

hye! new walker here.

lawa template blog! and love ur slogan too!

heh.i bet u must be pro in designing.
:)

p/s : maybe u can check my blog too?

Tokan Corner said...

haha kepada yang tak dapat tangkap lagi maksud PR tu jangan salah sangka yang PR = Pakatan Rakyat tetapi Public Relation lor. Hahaha aku teringat ada soalan tanya...ko keje ape? dan si folan tu jawab, " I kerja PRO ^_^ yakni PRO = Public Relation Officer. Tetapi orang suka panggil GRO. Anyway sori kalau tokan memalut ok. Selamat berpuasa dan menantikan hari lebaran.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger