Online users

Follower

Sunday, September 5, 2010

Why me...

Tuan-tuan dan puan-puan,

Satu lagi tanggungjawab besar telah diberikan kepada saya. Secara rasminya, saya memegang jawatan sebagai Setiausaha Wellington Malaysian Student Organisation (WMSO) bagi sesi 2010/2011.

Terima kasih kepada yang vote.Actually, sampai sekarang aku still tak boleh terima hakikat aku yang pegang jawatan ini. Aku tak yakin aku boleh buat kerja sebagus Naddy (former S/U). Bagi aku Naddy tu 10 kali ganda lebih bagus dari aku.Aku tak yakin boleh handle jawatan ni dengan baik.Antara calon lain Juwe,Bubu,Nurul dan Hashrul.Serius.Lepas dapat tahu aku menang vote, aku rasa macam wth? Bukan aku ni jenis yang nak lepas dari tanggungjawab, cuma aku rasa ada orang lain yang lebih layak dari aku.Nurul pun bagus.Kenapa ampa tak vote Nurul haa? Kenapa kenapa?

Buat masa sekarang, still mamai lagi dengan benda WMSO ni.Ish laaa.Huhuhu.Terlajak vote tak boleh patah balik dah. Nak tak nak memang nama aku dah melekat. Auntie pun siap ucap tahniah dah.Nak tak nak kena terima juga la benda ni. Insya-Allah, aku try buat yang terbaik.

Lepas ni jangan salahkan aku kalau blog tak berupdate.

13 comments:

aMoR said...

jnji akak bhgia''

rizal jabai said...

tahniah..pasni bole jd calon presiden new zealand lak..hehe

Att Ashburn said...

zack. zack.awatlah nak compare diri sendiri dgn org lain?

well, 1st thing, kalau org vote, maksudnya diorg percaya kat kebolehan zack. att percaya zack dpt buat kerja ni. who knows u might be even better than her.

second, maybe org vote org yg dia betul kenal. like mcm nurul,yes, she's good, but i don't know her style of working. sbb tu att lg prefer zack yg pegang jawatan tu :)

third, kitorg akan sentiasa sokong zack. don't worry. kita manusia, sentiasa belajar dari kesilapan.

go girl power =) hehehe. goodluck zack, and all the best. congratulations tho

LORD ZARA 札拉 said...

hahahaha~

tahniah!

S/U kan suka menulis?

=)

Asyraf Abdul Rahim said...

kitorang support je ko zack.

busy-busy pun jangan lupa update belog!

Fatin Inani said...

tahniah ! :)

intan izani said...

anggap ni cabaran
tahniah~

Bb Hussain said...

tahniah zack..yakin boleh ;)

little ain said...

tahniah zack :)

huuuu a very tough job i can tell.
but it's oke, i t doesn't kill to try kan. so, put your best effort okayyy :))

good luck!!

nur 'adli azhari said...

kne update selalu la..anta laporan thru blog pun ok gak

eDdY said...

tahniah z@ck...
biler dah jadi SU ni...aq rase ko akan makin kerap la update blog..
maklum la..SU kan..hak3

lumut esoklusa said...

naddy....oo naddy...haha....die lepak umh aku gak rtuh time bersatu

MieZa said...

tahniah z@ck..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger