Online users

Follower

Saturday, September 4, 2010

Gempa bumi di Christchurch.

Buat yang tertanya-tanya pasal earthquake berskala 7.1 ritcher di Christchurch yang terjadi awal pagi ini, dimaklumkan semua pelajar Malaysia selamat tak kira yang berada di South mahupun North Island.Syukur, alhamdulillah.Terima kasih kepada yang concern.

Actually gegaran mula dirasai pada pukul 4.38 pagi. Sesungguhnya aku memang tidur mati.Langsung tak sedar ada gegaran kecil kat Welly. Bangun pagi buka FB, tengok status kawan-kawan pasal earthquake, baru sedar kendiri.Hahaha.

Nothing happen to us in Welly. Buat family dan sanak saudara di Malaysia, anak dara comel ini tidak cedera apa-apa. =)

16 comments:

little ain said...

Alhamdulillah :)

Hizami Rahim said...

syukur.
:)

Danial Ikhwan Jaafar said...

alhamdulillah, dok terpikir-pikir jugak ape cerita member2 di NZ. bagus lah gitu, boleh lah beraya. (ke situ plak pergi)

monicA said...

syukur la..x baik tdo mati sis..hahahaha..

MieZa said...

alhamdulillah..aku pon baru dengar kat berita tadi..

Peri PiA said...

Alhamdulillah

take a gud of urself ya

Bb Hussain said...

Alhamdulillah ;)

eDdY said...

syukur alhamdulillah..(^^)

eLLy said...

ish ish ish anak dara nie tidur tak sedardiri ko ye ..

ARC™ said...

bangun tidur terus mengadap pc itulah kesimpulannye ye hahahha

Ahmad Naim said...

alhamdulillah la ko slmt..kaslu x sedih la raya nanti..
klu umh ko runtuh pn rsnya terus ko x bgn..hiihiih

cIk JanNah said...

eh x tahu pulak ada gempa bumi. tak tgk berita harinie. sbok shpg jer.alhamdullilah semua selamat

=)

♥Ismi Huda♥ said...

Alhamdulillah.. syukur..

Zuewairy said...

Alhamdulillah..

dinsblog said...

Syukur sebab masih lagi bernafas.. :)

Hadyz said...

salam.. nk tanya sikit wak... keadaan sana da selamat ke skrg ni...?? coz me n my sis 1 family akan ke sana sabtu ni holiday.... skrg kitorg kat canberra... hotel, kete sewa sume da bayar... hope dapat update status terbaru keadaan bandar CHRISTCHURCH ni... tq.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger