Online users

Follower

Saturday, September 4, 2010

100 penulis

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest.Klik [sini]

100 penulis
. Apa yang special sangat tentang 100 penulis?

Mengumpulkan 100 orang penulis dalam satu blog. Memberikan kesempatan kepada 100 orang penulis bergabung tenaga meng'imarah' kan blog ini. Kita bebas untuk membincangkan sebarang topik.Tak ada limitation.

Antara faedah yang boleh kita dapat dari 100 penulis ialah:

1) Dapat kenalan baru.
2) Membantu traffik blog.
3) Sangat sesuai untuk orang yang tak ada masa nak update blog selalu. At least kalau post kat sini, 99 orang penulis yang lain akan baca dan follow up story pasal kau. At least ada yang ambil tahu pasal kau.

Eceh. Admin benda ni aku tak dapat kenal pasti sama ada perempuan atau lelaki.Tapi usaha kau majukan 100 penulis sangatlah aku kagumi. Bravo bravo. Semoga 100 penulis terus maju dan sukses! I'm not sure whether there are still spaces for others to join this blog. Rasanya ada lagi. Meh la join. Meh la meh la.

Senang je nak join benda ni. Just emailkan detail korang ke 100penulis@gmail.com dan tunggu email invitation daripada admin. Detail yang perlu dihantar ialah :

Nama
Email
Website title
Website url

19 comments:

fiD said...

kiranya susah senang bersama lah nie? heee

Hizami Rahim said...

wow.
menarik.
:)

arin said...

salam, cemana earthquake di NZ?baca news about 7.1 scala ..

LORD ZARA 札拉 said...

cam syok je eh~

ProfHariz said...

Entry cik zack dh ade :P


New Entry ProfHariz
Lagu Raya Pilihan Hati Korang?

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmm.....mcm besttttt. nak join la!

hans said...

macam malas plak nak masuk

P/S : Jom Makan 'SAQ'

HonEyBuNNy said...

ohhh...100 penulis....zack..bndr as kim salam balik kt ko..hehehh

eDdY said...

waaaa...skank ni da baper org??
smpt ker nak join gak??

nur 'adli azhari said...

nak join..tp x slalu leh online..leh ke?

ejaescobart said...

salam ziarah...

best blog awak ni.. macam2 cita ada.. tahniah... ;)

joegrimjow said...

segan la cik zack sentiasa pandang saya ni
ishhh

Dee said...

any topic ke? menarik nih..

Peri PiA said...

menarik ni,hmmm
i'll think about it,ehehe

milimilo said...

ahah.belog sendiri pn aku mls menulis,apetah lg nk menulis kt tmpt lain.mmg pmls xsesuia job ni.kiki >,<

wanie m'nJ said...

hai kak zack...jln2 sini sambil nak pesan jgn lupa setelkan aseimen 6 100p eh!!!hehe

latest entry : http://somethinglimit.blogspot.com/2010/10/gagapmana-adahaha.html

ASaDa RyutaRo said...

AS6

menjenguk entry ni dari laluan masuk 100penulis. hihi..

hye zack..

cik ain said...

AS6

Dari z@ck la cik ain dpt tahu paasal 100Penulis! hehe

Latest Entry: http://ainnabila-iman.blogspot.com/2010/10/tips-merancang-aktiviti.html

Sofia said...

AS6::

Zack.. seyes, ko ni mmg insan tinggi la..

Tpi, betullah, aku mmg xde masa nk update blog, tp bile join 100penulis, mmg sume takecare sama kita... hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger