Online users

Follower

Saturday, September 4, 2010

Cari trademark lain

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest. Klik [sini]

Lepas aku acknowledge kat blog pasal trademark 'senget manja' tu, bila aku nak bergambar depan coursemate, tambah-tambah yang baca blog aku ni, aku terus jadi segan.Akan ada punyalah yang hentam,

"Zack dah buat dah senget manjee die tuuu"

Sumpah segan.Rasa macam nak terjun bangunan.Maka, kebanyakan gambar sekarang dah hilang unsur senget manja tu.Maka, aku try beberapa trademark baru iaitu :

Kepak ketiak.Ini kurang praktikal. Sebab rasa macam pulun sangat kot nak posing macam ni.Huhu.Out.

Lentok X. Boleh diterima pakai.

Kepit terencat.Ini kalau nak gedik sangat bolehlah pose macam tu.Lagi gedik kalau angkat peace yaw.

Entry agak sampah kali ini.Gasaklah.

10 comments:

nyna said...

hehe
nyna vote gaya 3.
ahahaha

hans said...

aku suka buat peace
hahaha

P/S : Jom Makan 'SAQ'

ProfHariz said...

Haruslah Saya Suka Kepit Terencat! Hahahahha Nampak Auchhh!

makdara TERDIVA said...

cantik gambar yg kt sebelah ni...aummmm :)

Att Ashburn said...

la. ok je buat senget manja tu haha. takde masalah pun. org ikut lagi, adelah =)

Softtouch [Hanim] said...

mana2lah z..akak menerimanya...mcm mana sekali pun posing..z tetap comei..

Kap said...

aduh.
artis mangga ;)

eDdY said...

haha...posing tu dah menarik..
tpi nama yg ko bagi kat posing2 tu lagi menarik...
i loike yg no 3..(^^)

Peri PiA said...

senget manje ttp dihati ku :D

wakakak,nak gelak sikit istilah2 trademark baru tu..ehehe

din said...

gedik? i likee :)

baca post terbaru

Terlanjur Di Malam Tahun Baru

tp jgn gedik sgt tau

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger