Online users

Follower

Friday, September 3, 2010

Zack, congratulations!

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest. Klik [sini]

Zack, congratulations! You are chosen as one of the final nominees for SECRETARY position.Please DO COME to tomorrow's WMSO AGM. More details can be referred to an email that has just been sent.Please prepare a short speech introducing of yourself (approximately 1 minute). You will be introducing yourself before people can vote for you. All the best and good luck for tomorrow.See you =)

Humangaiihhh...Siapa yang calonkan nama aku? Tak tahu nak rasa apa.Nak kata marah tu tak juga.Rasa lawak ada la.Celah mana nama aku boleh naik pun aku tak tahu. Aku bajet budak Edu yang nominate nama aku sebab dorang dekat dengan Naddy.Tapi itu jangkaan aku je lah.Tak tahu siapa 'dalang' sebenar disebalik pencalonan namaku ini. Alahai.Minta-minta orang lain menang.S/U kot.Banyak kerja.Aku ni dah la pemalas.Tak sesuai tak sesuai.Aku rajin update blog ja.Kihkihkih.

So, kepada budak Welly yang baca post aku ni, diharapkan undilah orang yang selayaknya untuk jawatan S/U WMSO. Ku rasa macam tak layak untuk position ini.Setakat jadi ahli AJK bolehlah.Please don't vote for me.Hahaha.Boleh?

Short speech ye? Hurm.

7 comments:

Hizami Rahim said...

haha.
siriyes muka kau terkejot dahsyat.
:P

[z@ck] said...

Hizami Rahim..
hahaha =P

eDdY said...

haha..
ni mesti sbb slalu sgt update blog ni...
sbb tu org nominate jadik su...hehe

apik pehe said...

laaa..rezeki tu datang golek2..hehe

ProfHariz said...

Vote Zack! Vote Zack! Vote Zack! *smbl kuarkan sepanduk*

J.M.R said...

vote foe zack! sms ke no brapa ek?:_p

Softtouch [Hanim] said...

vote 4 z..tahniah atas pencalonan tu...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger