Online users

Follower

Friday, September 3, 2010

Mana aci.

Nak ole-ole dari New Zealand? Meh join Raya Sakan Contest. Klik [sini]

Weh.
Mana aci balik kampung.
Mana aci boleh pasang pelita keliling rumah.
Mana aci boleh berbuka ramai-ramai.
Mana aci buat ketupat palas sambil bergosip.
Mana aci dapat duit raya.
Mana aci dapat baju raya baru.
Mana aci pergi open house tak ada aku.
Mana aci pergi tengok wayang malam raya ramai-ramai.
Mana aaaaciiiiii!

Aci aci buka pintu please.

Nooh.Nampak sangat ketidak puasan hati si penulis kepada semua orang yang berada di Malaysia terutama sekali kepada sanak saudara terdekat.Memang bikin aku sentap je buat status nak hang out ramai-ramai main boling tengok wayang.Memang berasap der.

Sabarkan hati.Erm.NZ maybe raya sama hari dengan Malaysia.Aku dengar 'tok imam' gebang.Tapi tak konfirm lagi.Maybe...

15 comments:

Peri PiA said...

mmg x aci z@ck,sabaq ...

pengalaman tu :)

Danial Ikhwan Jaafar said...

begitulah perasaan aku melihat adik beradik sepupu sepapat member2 sekolah beraya sakan...GRRR
sekarang aku gembira huahwauha!

black_mel said...

tok imam gebang kuat...hehe,..nnti hari raya nanti akan bnykla blog yg post2 pasal ketupat,lemang berkumpul dan blablabla..aku jgk raya sorang2..

hans said...

jom tgok wayang dkt Aloq Setaq Mall
hahaha

P/S : Nak Buat Kejutan Tapi Tiba - Tiba....Hahaha!

[z@ck] said...

Peri Pia..
memang sengaja nak bagi zack jeles la tu.huhuhu

Danial Ikhwan Jaafar..
alaa..mana aci ko kat Msia dah.

black_mel..
ko raya sorang2? meh NZ..raya dgn aku.hahaha.at least 2 orang

hans..
sentap!

nabilah said...

best weh beraya kat kampung yang tercinta..hehe...ketupat...rendang....semua ada

[z@ck] said...

nabilah..
T_T

Judiene said...

ala zack, time ni la ang nak kutip pengalaman, beraya di perantauan
nnt bila ang ade anak pinak nnt, bleh la tiap2 raya cite kt depa suma pengalaman ang neh
hahahahaa~~

[z@ck] said...

Judiene..
yo la yo lah..huhuhu

rinaDOrina said...

sekali sekala beraya tmpt org best la..:D

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

aci zack!

aci wei!!

kih3~

[z@ck] said...

rinaDorina..
selamat selamat..

LORD ZARA..
ah..majuk dgn kau

eDdY said...

sabar z@ck..
nnt time raya haji pulun la balik..hak3

MieZa said...

z@ck..aci aci..best 2 =)

Softtouch [Hanim] said...

xpelah z..tahun ni je kot x aci..tahun dpn aci kot..mana tau boleh balik raya tahun dpn..he he he
indahnya raya didesa..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger