Online users

Follower

Friday, September 3, 2010

Dia pula yang melebih

Sekarang semua dah mula tag kad raya kat FB.

Dia : You tak edit kad raya ke tahun ni?
Aku: Untuk apa?
Dia : Letak kat FB.
Aku: Oh.Tengok la.Macam tak sempat je nak buat.Busy.
Dia : Come on la.Takkan nak menyerah kalah.You bukan suka ke bab-bab macam ni?
Aku : (agak kurang asam pengutip durian ni) Ye la ye la.Nanti I buat.
Dia : Bagus.Jangan lupa tag I ok.Suka suka.
Aku : Ergh.

Tak pernah terfikir pun nak buat kad raya lepas tu tag orang.Dia pula yang melebih.T_T

9 comments:

nabilah said...

seperti desperate untuk di tag pulak si 'dia' itu...

Whoopz said...

Kalau dia da suka buat je la zack.. Jgn lupa tag aku sama.. Hahahaha..

hans said...

erkkk
siapakah si penjual durian tu zack?

P/S : Nak Buat Kejutan Tapi Tiba - Tiba....Hahaha!

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehehe
aku tahun ni buat pertama kalinya setelah 10 tahun menghantar kad-kad raya. semangat raya la plak... =P

Hizami Rahim said...

haha.
tag aku jugak ye!
:P

I_Hate_Lolipop said...

kawan kau tu cacat ek? sungguh kasihan :)

[z@ck] said...

nabilah..
dia memang macam tu.pulun lebih.hahaha

Whoopz..
orait.will do =)

hans..
jeng jeng jeng.jason statham mungkin

Danial Ikhwan Jaafar..
wah..10 tahun! kalau baby, dah masuk darjah 4 =P

Hizami Rahim..
insya-Allah..btw, aku dah add ko blum kat FB? macam tak lagi je

I Hate Lolipop..
ha'ah..agak sedikit cacat la.hahaha

Peri PiA said...

alamak terlebeh sudah :D

eDdY said...

haha...macam tu pon bole ek..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger