Online users

Follower

Friday, September 17, 2010

Rindu pada blogger

Pernah tak korang rasa rindu sangat kat geng blogger? I mean kawan alam maya korang. That's what I feel right now.Even tak pernah berjumpa depan-depan, but dah terasa macam ada bond antara satu sama lain. Aku rindu nak lawat blog korang macam selalu. Drop komen, pekena sedas dua lepas tu blah. Hahaha.

Aku ni nampak je kental kat luar der, tapi mai time emotional breakdown, menangis teruk juga. Sampai bengkak habislah mata ni. Kalau nak disebut satu persatu nama blogger, memang sampai esok malam tak sudah.Rindu pada yang selalu singgah blog ni dan tinggal komen.Rindu juga pada blogger-blogger yang aku selalu singgah, baca update setiap hari. Baru tinggal 2 hari, dah rasa macam lost gila. Atee..masing-masing tegar.Sehari mahu 3 4 entry keluar.Mana la tak tertinggal.

Kepada semua blogger yang mengenali diri ini, ketahuilah bahawa aku sayang korang sangat-sangat.Emmuah! (Ok. Ini geli.)

13 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

memang dah blogger tegar kite semua ni. balik kampung baru ni takdak line ada withdrawal symptom dah hahah =P

kechixx said...

saya dapat rasa apa yg awak rasa sebab sy pun begitu...weeee:)

LORD ZARA 札拉 said...

aku rindu kau banyak zack.
bila kita nak ber-skype?
nak tengok kau~
huhuhu

Cheq Tun said...

besela raya balik kg line tenet pun haram nk jumpe. line tepon pun sama.

eh cewah ade gak org syg wlu xkenal.ukhuwah hrp berpanjangan..

eh rase saiko lak...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

haa.. tau dah.. mesti zack rindu sumi kan? :P hhihii..

shima said...

kan best kan bile dpt jumpe sesame blogger.even tak penah kenal rapat, tapi bile dh eyes to eyes,mesti byk benda nak story.:)

Farah said...

Semua orang pun macam tu kot , cik Zack :)

Peri PiA said...

rindu ak x?ehehe

eLLy said...

sayang kamu jugak!!

Att Ashburn said...

ok. xla geli sgt. tapi... awat tetibe ni? haha

eDdY said...

xyah tunggu sehari x bukak..
sejam jer cukup..cam dah lost giler..haha

wanie m'nJ said...

aduih!!!tacing la kak zack... =(

chentaMAYA said...

sabar weh! rindu ko gak~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger