Online users

Follower

Monday, September 13, 2010

Sesi photoshoot.


Al-kisahnya after coursemate datang rumah beraya, tiba-tiba terasa macam nak photoshoot kat Hunter Building pula.Famous port budak international tangkap gambar buat salam perantauan.Hahaha.Tak habis-habis lagi dengan salam perantauan dia ni kan.Cadangan diusul dan mendapat feedback positif dari kawan-kawan.Nak tunggu sorang-sorang setel hal punya la lama.Sementara nak gerak sekali dari rumah tu, ada la makan masa berbelas minit.Ada yang tiba-tiba nak wee wee la. Ada yang nak poo poo la.Macam budak kecik der.At last gerak juga kami.

Ada potensi besar ni masuk Salam Perantauan.Hahaha.Yang belakang tu la Hunter Building you'olls.

The darlings =)

Inilah satu-satunya tempat yang paling cun dan so oversea pun kalau nak tangkap gambar.Tempat lain biasa-biasa saja.

Weyh, jangan lupa join Raya Sakan Contest tau!

2 comments:

eDdY said...

aah la...
sesuai sgt nak anta salam perantau...(^^)

Hizami Rahim said...

okeh.
tahun depan, hantar salam perantauan dua bulan sebelum puasa.
kay ?
haha.
;P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger