Online users

Follower

Sunday, September 5, 2010

Terkenangkan ex.

Bila terbuka folder gambar kat dalam external, memang tak dapat elak dari terbuka folder 'dia.beliau.chenta'.Noob gila nama.Hahaha.Pasai pa entah aku tak delete lagi gambar ex.FYI, aku ni jarang sangat nak usik external melainkan dah terdesak sangat nak simpan benda-benda penting baru buka.Kalau tak, main save dalam laptop sampai penuh baru transfer.

Bila tengok gambar ex, pergh.Menusuk kalbu kot.Terus terngiang-ngiang memori lama. Satu satu keluar.Ada manis ada pahit. Tak boleh tenung lama-lama sebab nanti mesti rasa something.Dari terus terusan dihanyut perasaan, baik aku delete satu persatu.Dulu stok suka edit gambar.Bahaha.Bila tengok balik, aku gelak besar.Tak percaya aku boleh tulis pelik-pelik kat gambar tu.

Sekarang dah besar.Dah matured sikit.Harapnya ini yang terakhir.Dah tak larat dah nak clash lepas tu start new relationship.Payah oh. Mana yang ada, kita jaga elok-elok.Kemas apa yang patut.Hihihi.

26 comments:

fiD said...

cinta itu buta, hihi

LORD ZARA 札拉 said...

aku ada lagi kot folder 1st love~

hahhaha~

Ery Farieha said...

hahaha

ade gak
tp mmg saje simpan
huuu~

Ery Farieha said...

hahaha

ade gak
tp mmg saje simpan
huuu~

Miss Kira said...

ada gak..
x berani nk delete..
huhuhu

Danial Ikhwan Jaafar said...

oooo...nampaknya kebanyakan kaum hawa masih lagi menyimpan memori.. LOL
kena tanya ni.. =P

eDdY said...

haha..biasa la tu z@ck..(^^)

little ain said...

masih simpan jugak thou it has been six years. tapi die dah kapel beberapa kali after me.

haih. macam senang je bagi die kan? kite jugak yang still macam gini.

benci!!

Peri PiA said...

tak mungkin kerana syg,hanya kdg kala cth ternmpk blk pic tu..

ade la rase x enak sikit kat perut tu?perut lak,perasaan lah

apa la ak merepek ni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

simpan je buat kenangan

hehe

Hizami Rahim said...

erk.
kenangan tuuu...
:D

Pert Doherty said...

Bek jgn simpan.. hehehe...

apik pehe said...

btol2..sokong pert..jangan simpan walaupon benda tu kenangan..

I_Hate_Lolipop said...

ye aku sokong, sgt penat kot nak start new relationship. haih..

aku harap cinta korang mcm edward cullen dgn bella..walau dilandai badai, boleh selesai dgn mudah.

rhapsody LiN said...

oh. baru je letak gmbr ex kt en3 td. ahaks~ mmg susah nk delete gmbr2 tu.. tiba2 je trbukak td. huhu

Judiene said...

hehehe
tu first love ko ke??

ProfHariz said...

cinta pertama hang ka zack?

Whoopz said...

Faiz?

hans said...

aku pun tak boleh nak delete pic ex aku si Lisa tu
ekekkek

P/S : Tips - Tips Bagaimana Nak Mendapatkan Duit Raya Yang Banyak

Redbloodsnow said...

alololo..hehe. zie kkdg pnah gak terlintas terkenangkan ex, dan dan lg yg 1st love...huhu

tp x leh nk ngiyau kat blog...matik hakuk nnti yang..haha. perang dunia kang :P

monica said...

hahahaha..sis sy pon kdg2 terlintas juga terkenangkan ex..hari tu bajet nk simpan gambar ex pas break..bila tgk blk,rupanya sy da delete..cian gambar2 semua tu..kenangan lama..

Softtouch [Hanim] said...

betul tu biarlah yg ni yg etrakhir..penat ooo nk memulakan sesuatu yg baru..akak doakan kekal hingga ke akhir hayat

Kap said...

kalau masih tak kemas, boleh lah pasang angan angan jadi guru besar tadika kemas ;)

MieZa said...

ada simpan jugak dlm cd...dulu siap buat movie maker lagi..haha lawak!

gigitjari said...

bukan senang nk LUPA emm

gigitjari said...

bukan senang nk LUPA emm

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger