Online users

Follower

Monday, September 6, 2010

Hari ini

Hahahaha.Hari ni dah start kelas dah.Tak syoknya.Tapi nak buat macam mana.Nak tak nak kena pergi juga.Assignment terdekat yang kena hantar before raya is EPSY 241. So far, still standing. Buat pelan-pelan.Sehari dalam 600 words. Jadilah tu. Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit.

Angin kat Wellington makin menggila.Kuat sangat.Boleh nampak ariel tv tu terliuk lentok macam nak tumbang.Tiba-tiba aku fikir benda lain.Duk terbayang pokok tumbang. Nooh...Negative thinking betul.Minta dijauhkan la dari bencana alam. Dah la Christchurch baru kena gempa bumi.Minta-minta Wellington dilindungi.

Dah dapat invitation open house raya MSD kat Khandallah.Huish.Ni harus pergi ni.Bab-bab makan memang laju.Lagipun ini first time nak merasa beraya di perantauan.Any event yang melibatkan Malaysia harus kita terjah.Kutip pengalaman.

Eh.Aku tak jeles pun korang beraya kat kampung.Wek wek.

7 comments:

Sharinginfoz said...

alamk sebut assignment kena hantar lepas raya, hmm tak buat lagi, sempat ke agak2 nya lepas balik raya buat kejap???

Website TV3 Diserang?

little ain said...

chaiyok zack :)

jihad ilmu. huhu

Qu azniza ;) said...

selamat hari raya...ahahah... t cta manyak2 sal qaya noh.. z@ck

Redbloodsnow said...

nnti klo dgr takbir raya...ko jgn nangis lak taw...haha :P bluekss

Amieynna Amin said...

all d best..
wpun xbalik masa ari raya..
still beraya kan..
sabar yer..=)

eLLy said...

600 words per day .. tapi klu kat blog rasanye 1011 words per day.. ngeh ngeh ngeh

eDdY said...

baper perkataan sbnrnyer kena wat???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger