Online users

Follower

Tuesday, October 5, 2010

Al-kisah internet

Memang habit sekarang ni suka main tukar profile pic FB.Tak sampai seminggu,tukar.Rasa cemuih tengok muka sendiri dengan gaya yang sama.Eceh.Belagak.Mentang mentang gambar cantik banyak.Ehem.Well, orang cantik.Bahahaha.Access to internet pula everyday.Lagi la gatal tangan nak perosah semua benda.

Cakap pasal internet, rumah gua data usage nearly sampai limit 20 GB untuk bulan ni.Gilo.Ini semua penangan sebab buka video banyak sangat la kot.Walaupun buka yang duration pendek, bila dikumpul sekali, jadi banyak terus. Yeah.Blame me for that.Kesian pula dekat housemate yang lain.Ada balance 3.6 gig lagi.Memang duk tahan guna la ni.Langsung tak berani nak buka video dah.Lagi satu bulan ni banyak download dan uploadkan video untuk aktiviti WMSO. Eyh.Upload pun kira byte juga kan?

7 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

zack...

sobs...

kangen sama kau~

Whoopz said...

Guna ultrasurf.. Tuka ip.. :p

Wellington Malaysian Students Organisation (New Zealand) said...

LORD ZARA..
me too sayang =)

Whoopz..
dapat jimat gig ke?

Eyda Sheyda said...

i tukar my profile pic everyday ok.. ahahahhahahahaha addict..

eDdY said...

hehe...
xper la z@ck..pakai slow2 okay...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sama la sini.. tenet slow jugak.. haishhh~

eiman said...

awat tak pakai yang unlimited aje.. streamyx?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger