Online users

Follower

Tuesday, October 5, 2010

BCL dan Ashraf Sinclair

Before

Agak terkejut tengok BCL time mengandung.Lain benar muka dia.Tak nak cakap lebih, takut kena paku balik.Korang judge la sendiri.

After
Serius aku ingat minah mana la yang mengandung ni.Langsung tak ada iras BCL pun.Oh, btw, BCL dah selamat melahirkan seorang anak lelaki. Nama anak Noah sempena nama Nabi Nuh.Congratulations Ashraf dan BCL!

BCL kena work extra hard la nak dapatkan shape macam dulu.Go go BCL!

10 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

bum bum sangat dia time ni..

I_Hate_Lolipop said...

tapi sure dia leh kurus cpt sbb laki dia byk duit leh gi slimming spa..damn! aku mahu kuruskan peha :(

Kyuubi_85 said...

biasalah kalau mengandung, ye tak? :)

haszuraidah ishak said...

hihihi..bila peknan memang camgitula, berisi la sket..

Privacy_Resident said...

Penangan Bersalin. Boleh? HAHA

HISAP ROKOK PUN ADA KEBAIKAN! ;)

Kamsiah said...

normal la wanita mgandung,berat badan anik..igt tak kes datin Norjuma dulu...sampai jd kes lawak kat internet..

Deqna said...

badan naik tu memang biasa lah kan.. tapi rupa dia pun jadi lain gak lah.. takpelah baby punya pasal kan..

Dee said...

org ada duit apa pun boleh zack..dulu datin norjuma pun gitu..masa ngandung gemuk giler..skrg cuba tgk..slim balik cam before kahwin..

eDdY said...

biase la...time mengandung mmg camtu..

*cimOt* said...

pak cik eddy kt ats ni ckp cm berpengalaman pregnant jer gayernyer..hahaha..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger