Online users

Follower

Thursday, October 21, 2010

Batu seremban.


It's been an ages since I played batu seremban.Time kat marae baru asah balik skill lambung batu ni.Ternyata gua masih pro seperti dulu.Tudia.Bangga tak kira apa dah.Hahaha.Time kecik-kecik ada satu season main batu seremban all the time. Tak kira siang malam.Pantang ada free time ja, panggil jiran sebelah rumah match batu seremban.Batu yang dari awal tajam, terus jadi bulat bila dah selalu sangat lambung.Ada setengah tempat panggil batu tujuh.Whatever it is, I'm still good at it.

"Aku orang Seremban.Mesti la tahu main batu seremban!" kata Bob.Err..tapi tak sempat lambung dah mati.Macam mana tu Bob? Hehehe.

7 comments:

adrinaqamarina said...

tetiba rindu batu seremban la sis :)

even saya bukan orang seremban, tapi saya suka orang seremban *tak de kaitan

[z@ck] said...

adrinaqamarina..
hah! sapa org seremban tu? hehehe

^linas^ said...

nama lain,batu 7.

PinQib said...

ingtkan ajaq katmat salleh....

cik QasehThya said...

dah lama sangat tak main..
sampai dah tak ingat level dia mcm ane...
windduu nak mainn~~~

L.O.V.E.L.Y. M.A.S.H.A said...

salam...dh lama akak tak main..dh takde skill dh...hehe

eDdY said...

aq master weyh maen ni..saper ader bran nak lawan???..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger