Online users

Follower

Wednesday, October 13, 2010

BE jadi 8. Thanks nuffnang!


Wohooo.Nuffnang baik hati la bulan ni.Hari tu ada 6 ja. Malam ni check dah jadi 8 BE. Renyih sampai ke telinga tengok. =) Syukran syukran ya Nuffnang. Seronok tak sangga ni. Tak pernah nak sampai 8.Hehehe.Terima kasih kepada semua readers yang siang malam baca blog aku. Tak lupa juga pada silent reader.Thanks a lot.

Tak mau cash out lagi.Tunggu seribu baru nak cash out.Hihihi.

Nah.Sebelum ni asyik cover part amount tu. Kali ni aku show off.Nak habaq mai dengan berblog ni pun kita boleh buat income.Cuma kena rajin update dan bersabar.Duit takkan senang nak masuk kalau kita tak usaha. Aku ni kira slow juga earning nak masuk.Orang lain boleh dapat amount tu dalam masa 2 bulan ja.Aku ni berkurun juga nak sampai banyak tu.Tapi consider ok la juga dari tak masuk langsung kan.Atee, updatenya pun kadang-kadang banyak, kadang-kadang sikit. =)

Petua nak dapat BE banyak? Update selalu dan maintain traffic setiap hari.Insya-Allah ada la BE tu nanti.Aku ni pun buta juga bab nuffnang ni. Tahu sikit-sikit ja.Nak bagi tutorial lebih-lebih memang tak dapat la.

Once again, thanks to all and nuffnang too!

19 comments:

ada van de kamp said...

I can see the future now.
hp or dslr? :p

Peri PiA said...

kaching2$$!!wet tawen alolo sweet :)

Softtouch [Hanim] said...

waaa....tahniah zack..teruskan berblogging

wanie m'nJ said...

mak aih,banyaknya dwit dpt!!
saya ni sejak dari dlu sampai skrg tak tau mcm mana nak up kan dwit nuff.
rm1.25 je,padahal kawan saya yg flower x smp 100 dah dapat cek dah.
mcm mana eh nak upkan dwit nuff??
harap dpt turun ilmu naa.haha

NeenaAnuar said...

waaaa.. bestnyer! congrats dear! nanti jgn lupa belikan akak ole2 dari NZ yek! hehehe..

^linas^ said...

wow

cKyN WaN said...

uwah duit kawen ke??? hehehe

Zuewairy said...

prgh! banyaknya weh.. blanja aku pirah~

Ceritera Lelaki Pot Pet

Elvin said...

wow! amount earning yang menarik perhatian semua blogger. hahaha

Hanida Lavida Moss said...

nakk! :D

AMIRA IS MIRA said...

dah lame tak dapat BE since jarang update..geram tgk orang byk BE

PIDUT ASiS said...

boleh la belanja aku makan pas ni zack..hahaha

Post Terhangat...

5 Signboard Yang Erk.....

shima said...

oh mak kauuu! banyak nye duit! kaching kaching lah kamu,zackkkk. :)

eDdY said...

bole la wat beli dslr..hehe

sizuka[Izzati] said...

whoooohhhh.sakan ah shopping lps nih.kakaka.btul2x.nuffnang mesra alam ckit kot mggu ni.ak dri 1 ritu dh jd 3.heee~

ph1l1p said...

I hope I can earn too. :D

aliza said...

sis leh x trgkan cane nak patkan wit nuffnang tuu..saye x berape nak pahamlh.

hazman aka species1980 said...

whoaaa... nampaknya blog nie... memang kesukaan ramai dan banyak advertiser laaaa

kisahsensasi said...

macam kes saya.... daily updated... trafik pun maintain gak... tapi belum ade rezeki lagi dapat B.E

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger