Online users

Follower

Wednesday, October 6, 2010

Birthday pengutip durian

6 Oktober: Birthday pengutip durian.

Seminggu sebelum tarikh ni, aku dah plan baik punya nak buat itu ini.Lepas tu bila diasak dengan assignment, terus terlupa kejap pasal birthday dia.Elok 5 haribulan baru tersedar balik.Gelabah tak tahu nak buat apa. Nak buat kad memang tak sempat la. Lagipun kalau nak buat kad, perlukan kosentrasi yang tinggi.Nak buat pun kena penuh kasih sayang.Kalau tak, kad tak jadi cantik.Bahahaha.

Last last end up wish through FB ja. Itu pun segan nak jiwang lebih. Takut kena bahan dengan kawan-kawan dia.Tunggu dia online, baru boleh jiwang lebih.Lama juga la kami ym.Lepas rindu.Ecewah.

Bila ditanya nak apa as birthday gift, dia cakap "I nak you" Holloh holloh holloh.

9 comments:

eLLy said...

auww dia nak you.. soo sweet ;p

Judiene said...

"I nak you"
i wonder how he's gonna sound if you guys are talking face to face
;P

sizuka[Izzati] said...

phewitttttt.sweet oh zack.kakaka~

intan izani said...

fewwiitt... ;p

KERAK NASI said...

haha. i nak you jugaaakkk...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ngeeeeeeeeeeeee cewahhhhhhh

eDdY said...

haha...terbaek la...

marinahunny said...

kuikuikui...suwit..malu la tu..hehehe

Softtouch [Hanim] said...

mesti z malu2 bila ckp i nak u tu...sweet...

hepy birthday utk si dia...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger