Online users

Follower

Saturday, October 30, 2010

Blackberry Torch 9800 smartphone :Best of both worlds!

Dulu aku pernah bercita-cita nak own satu Blackberry tapi hajat terbantut sebab figure dia tak berapa cantik. Plus, kalau boleh aku nak yang slide which is memang bukan figure blackberry. Tapi sekarang ni blackberry dah keluar design baru! Slide slide! The first ever in Malaysia beb!

Oh my.Sangat memikat kalbu. Blackberry Torch 9800 pilihanku.Aku suka tengok handphone touch screen tapi aku terpaksa kuburkan niat nak pakai touch screen as aku ada masalah hyperhidrosis.Tangan cepat berpeluh.Agak leceh kalau pakai handphone touch screen.Tapi dengan adanya Blackberry Torch 9800 dengan figure full 3.2 inch touch screen with keyboard, sudah tentu tiada masalah.Boleh guna dengan senang hati. Best of both worlds! Boleh experience touch screen dan keyboard pada masa yang sama. Tak perlu risau skrin kotor dengan adanya keyboard.Hihihi.Lagi satu memang menepati ciri handphone idaman sebab slide.Ku suka slide slide ni. Nampak canggih benar.Hehehe.

Plus, aku suka Blackberry Torch 9800 sebab skrin besar.Puas hati sikit kalau nak baca message.Tak perlu nak skroll banyak kali.Lagi besar lagi bagus. Ada lagi yang special. It comes with integrated social feeds dimana kita boleh update multiple social networks macam FB, Twitter dalam satu page.Tak payah nak buka every account semata-mata nak update status.Senang kan? Sesuai sangatlah dengan aku yang memang kaki FB ni.

Ada lagi! Dengan Celcom Blackberry Torch 9800 package, korang boleh dapat harga yang sangat berbaloi. Ada dua pakej iaitu Celcom Exec package dan Celcom Biz package. Boleh dapat harga serendah RM 118 sebulan.Pergh.Murah tu.Plus,coverage Celcom meluas. Masuk ceruk hutan pun boleh update status FB weyh.Memang berbaloi-baloi. Memandangkan Celcom ni Malaysia's no.1 Blackberry community, elok sangatlah ambil pakej yang ditawarkan Celcom.Lebih puas hati.Untuk keterangan lanjut, boleh klik [sini]

Eh. Jangan lupa dapatkan pakej terhebat ni di mana-mana Blue Cube outlet seluruh Malaysia bermula 3 November ini ya. Dorang launch event ni semalam.Sorry for not making to your event Celcom. Ku jauh di NZ. Huhuhu.

Urgh.Kempunan Blackberry Torch 9800. Celcom, please be good to me =)

9 comments:

ARC™ said...

aku bukan nak racist disini. tp konfem kaum Cxxxx akan dpt tu. konfem ah

banyak contest aku dah gi mmc tu haha

[z@ck] said...

tak pa..try ja..ada rezeki ada la.hohoho.

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha, cuba aja donk! =) moga sukses!

PinQib said...

aku harap aakk zack menng..

YobSumo said...

oh untuk contest eh... good luck!

hans said...

hahahaha
entah bila aku dapat merasa guna benda nih

P/S : Selamber Jer - Sekali Lagi Keluar Di Dalam Surat Khabar

Drunbella Khoo said...

kalau pakai slide, kena jaga 1 jaa.
jangan sampai ribbon problem.
nak menggantinya, berdarah hidung.
aku menyesal beli hp yg slide.
huhuhu.

Delaila said...

eh kt NZ murah tak BB semua?

eDdY said...

aq rase ko leh menang la z@ck..
kalo menang...kongsi ek..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger