Online users

Follower

Wednesday, October 27, 2010

Cinta baru.

Seronok mendengar cerita Mrs X yang dia dah jumpa cinta baru.Jumpa time pergi conference last week.Boleh nampak yang dia extremely happy dengan lelaki tu. Aku pun jadi teruja lain macam.Aku tak pernah jumpa lelaki tu sebab dia duduk Auckland. Dorang just SMS sajork.We're getting along right now.Kalau dulu,aku macam malu-malu sikit nak bersembang dengan Mrs. X since aku anggap diri aku macam kuli batak dia.Tak layak nak tanya hal peribadi.Tapi sekarang terasa macam best buddy pula.I didn't expect her to share this kind of stuff memandangkan dia busy dengan kerja.For me, there's no time for love thing when you are 30. Nikmat bercinta tu mungkin tak sama when you're in 20's.But lain pula Mrs X ni.Time ni dia baru jumpa cinta dia.Cute kan? Tua tua baru nak panas enjin balik.Kihkihkih.

11 comments:

luth said...

who?

[z@ck] said...

luth..
my majikan la =)

sizuka[Izzati] said...

ape lg zack.kite leh jd posmen.miahaha.

[z@ck] said...

sizuka[izzati]..
hahaha..boleh.posmen bergaji.hohohoho

Dee said...

eh..org2 tua kalo bercinta lagi best tau..hihihi..

Dee said...

jap2..lupa nk ckp..cuba tgk Osman Kabilah dlm drama Chinta tu..wei..very the gentleman u know..bukan mcm org muda..sket2 marah..hahaha..

eh..adakah kerana itu budak2 pompuan skrg suka rembat laki org..huhuhu..

eDdY said...

z@ck..mrs X ni umor baper???

Peri PiA said...

terkejut dgn title ehehe

ChiLaBaey's Spot said...

Kali pertama masuk ke blog awak ni... Nice blog...

Jom join contest saya... Tarikh tutup tak lama lagi ni... Hadiah best... :)

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

[z@ck] said...

Dee..
ye ke..hehehe..lagi tua lagi romantik eyh..

eddy..
aku agak dalam 30-an la.umur sebenar tak dapat dikenal pasti.

Peri PiA..
hohoho..still standing =P

Chilabaey's Spot..
will do =)

PinQib said...

aku single ^^

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger