Online users

Follower

Wednesday, October 27, 2010

Raya Sakan Contest : Eija

45. Eija. Silent reader blog ni. Dapat track through nuffnang.Ngehngehngeh.


Syarat pertandingan :

1) Warganegara Malaysia.
2) Terbuka kepada lelaki dan perempuan.
3) Perlu melekatkan banner 'Raya Sakan Contest' di blog anda sepanjang tempoh pertandingan berlangsung dan link kan ke entry ini.
4) Pilihan untuk menjadi pengikut blog ini adalah optional.Tiada paksaan 'Mesti ikut blog aku!'.
5) Tempoh contest berlangsung adalah sehingga 30 September 2010.

Cara nak join:

1) Disebabkan aku ni gila gambar, maka contest pun haruslah pasal gambar kan.Korang just perlu tampalkan banner contest dan satu gambar korang (tak kisah seorang atau jemaah) sakan berhari raya.Ingat ye.Temanya ialah SAKAN. Sakan tu meluas. Boleh jadi sakan melaram di hari raya, sakan melantak ketupat di pagi raya, sakan konvoi di pagi raya, sakan buat ketupat di malam raya dsb. Apa-apa yang dirasakan sakan di hari raya.Gitu.

2) Selepas tu, sila berikan sedikit info pasal gambar sakan korang tu dan jelaskan kenapa korang rasa gambar tu sakan sangat.Haa...boleh?

3) Mesti letak tajuk entry 'Raya Sakan Contest by Insan Tinggi'. Tak perlu buat sticky post sebab aku sendiri pun tak gemar sticky-sticky ni.


Gambar yang dipertaruhkan..

Gambar raya bersama kawan2 GACOS. tengok lah bertapa sakannya beraya sampai ngan hidangan2 raya pun kami ambek gambar hehe..

2 comments:

crisda79 said...

alamak kantoi! ;p

[z@ck] said...

crisda79..
hahaha.. =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger