Online users

Follower

Thursday, October 28, 2010

Deal.

Done with the books.Right now tinggal nak masukkan baju dalam luggage dan hantar ke rumah baru.Bye bye Adams Terrace.Lagipun, aku masuk dalam waiting list.So, memang nampak sangat harapan nak dapat Uni Hall tu tipis.Tak pa.Tak kisah pun sebab bakal duduk rumah sewa baru yang lagi murah.Baru sekarang terasa sedikit pressure menyewa luar.I mean banyak benda nak kena setel.Nak kena tukar nama untuk bil internet dan elektrik. Nak kena deal dengan manager rumah tu.Itu ja yang remeh sikit but once dah setel, dah boleh tarik nafas lega. Dapat pulang ke Malaysia dengan amannya.Hopefully la.

Sekarang dah mula gatal tengok tiket gi Aussie pula.Duh.Money money.

4 comments:

adrinaqamarina said...

jom pegi ausie kakak! heheh

[z@ck] said...

adrinaqamarina..
jom =)

Fyzal said...

selamat berpindah :)

eDdY said...

rumah baru tu lagi best ker z@ck???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger