Online users

Follower

Thursday, October 28, 2010

Extreme Makeover Home Edition

Aku memang cepat tacing kalau tengok cerita sedih.Hati rapuh gila.Hari tu tengok cerita Extreme Makeover Home Edition.Pasal satu team ubahsuai rumah.Lebih kurang macam Deko bersama Eric gitu.Tapi ini memang extreme la.Bukan dia ubah satu ruang tapi the whole rumah.Kena pula minggu lepas family ni adopt 5 orang anak dari Haiti. Kagum aku tengok perempuan tu.Anak sendiri pun dah ramai.Sanggup dia ambil 5 orang lagi duduk sekali.Rumah dorang toksah duk cakap la.Kecik.Kalau tengok rumah dorang tu, nampak macam mewah tapi kecik.Bedroom pun terpaksa share ramai-ramai.Pantry pun kecik.Serba kecik la senang cakap untuk family besar.Lagi menarik perempuan tu orang kulit putih dan anak angkat dia kulit hitam.Colour doesn't make any differences kan? Bagus gila.

Tacing juga la tengok dorang menangis bila rumah tu dah siap.Sangat cantik.Aku agak program macam ni mesti pakai duit berbillion billion.Atee...satu rumah dia ubah. In a way dia robohkan rumah lama dan bina rumah baru.Untung la siapa yang dapat benda ni.Rumah berubah jadi mewah dalam seminggu! Best gila.

5 comments:

POSH76 said...

suka gak tengok deko2 ni

[z@ck] said...

POSH76..
best kan..dreams come true gitu =)

Ogy said...

bestnyaaaaa...tp umah tak pasang astro...huhuu

hans said...

umah aku xada astro juga

P/S : Mahu Menonton Filem Crayon

eDdY said...

hehe...
biase la touching2 skit ni..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger