Online users

Follower

Wednesday, October 6, 2010

A good night

Serius rasa happy dapat jumpa Miss Sim dan Madam Ng. Even though aku tak rapat sangat dengan dorang, tapi bila dorang datang sini, rasa macam jumpa family sendiri. Kitorang sehabis baik layan dorang.Buat dorang rasa dihargai.Jamu makan macam-macam.Tengok Madam Ng asyik tambah makanan.Miss Sim pun sama.

Dah setel makan, mulalah buat sesi soal jawab. Miss Sim ni kelakar juga rupanya.Sebelum ni just tahu dia ni lecturer yang selalu serius.Bila kenal in person, duduk sekali, makan sekali, sembang sekali, baru keluar true colour dia.Sangatlah sporting. Hehehe.Jiwa muda remaja macam kitorang juga.Tak boleh blah, dia siap tanya lagi bila nak kahwin.Hahaha.To certain people la.Jenuh fikir safest way to answer. Lagi haru bila dia tanya dengan siapa.Hah.Nasib baik pengutip durian tak ada kat sini.So, terlepas dari diajukan soalan macam tu.

It was a good night.Plus, the food.Sangatlah banyak sampai kena tapau.

2 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

seronoknya kamu..

:)

eDdY said...

ooo...lecturer ko ek z@ck...
diorg ajar per?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger