Online users

Follower

Sunday, October 10, 2010

Kempunan ikan

Hebatnya kuasa mimpi. Bangun tidur terus celapak mandi bersiap ke Sunday Market.Langsung tak ajak housemate dah sebab takut dorang tak bangun lagi. Ini semua gara-gara termimpi makan ikan bawal.Huhuhu.Agak lama dah tak makan ikan since winter hari tu. Atee, orang yang selalu jual ikan kat Sunday Market dah hilang.Dah berminggu-minggu tak nampak. Kempunan tak sudah la.

Hari ini sekali lagi kecewa tak jumpa ikan.Sobs.Kenapa haa? Time Spring ikan main cuk cak cuk cak tak mau keluaq ka haa?Ikan takahiri pun dah lama tak jamah.Kempunan.

11 comments:

JaJa'Z said...

heheh..jaja baru jek buat kari ikan bawal utara stail semalam..yummiehhhhh

sahromnasrudin said...

salam..kunjungan pertama ke blog yang penuh info ini..syabas!!!..
ikan bawal kalau masak gulai,mmg sedap sungguh :-)

d_tieah said...

Aiyooo..
Jgn je kempunan telur ikan bawal..
Eyh, btul ke?
Yg cte batu belah batu bertangkup tu..
Wakaka..

oranglidi said...

ikan sadin xda ka

Rara Nasiha said...

kesiannya. cepat2 laa blik sini, leh makan ikan selalu. :)

PIDUT ASiS said...

sabar kejap je lagi..balik malaysia makan la puas2..sampai muntah..hahahah

Post Terhangat...
Encik Pernah Memancing??

z said...

ikan jaket tanak???kacak ape ikan jaket tuh,,hahah

PinQib said...

celapak??


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

cKyN WaN said...

eh susah ke nk dapat ikan kat sana skang?

eDdY said...

sgt susah ker mau mencari ikan?

Peri PiA said...

sup ikan merah..wuu~ sedap

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger