Online users

Follower

Thursday, October 14, 2010

Kenapa?

Kenapa Air Asia nak buat sale untuk travel month starting April 2011? Huwa! Tak dapat la eden nak bercuti.Huhuhu.Untung team Air Asia buat tiket murah macam ni. Memang pakat tak naik MAS dah la lepas ni. Even though seat agak sempit, gasak je lah.Asalkan tiket murah dan dapat terbang di udara dan selamat sampai.

Wonder why semua pramugari harus pakai pakaian yang agak ketat dan terbelah? Apa significant nya? Tarik lebih ramai orang untuk naik flight?Sejuk mata memandang? I don't think so. Dulu pernah teringin nak jadi pramugari tapi impian terkubur begitu saja sebab...lu fikir la sendiri.

Assalamualaikum.

5 comments:

Peri PiA said...

Cita2 fav mase sekolah rendah...mase ak baru naik form 1..saje tls tu salah 1 cita2...cikgu ak kemain lagi ckp.kamu boleh ke?ketinggian kamu xcukup..sedihnyaaa

sensitif ooo

AMIRA IS MIRA said...

sebab kene seksi..saje nak bagi orang selesa and sedap mata memandang

eDdY said...

aah...mmg seksi abes la pakaian diorg...nak tunjuk kat saper pon xtau la..huhu

PIDUT ASiS said...

tak boleh bayang hang jadi pramugari..muahahhaahha..

Post Terhangat...

4 Benda Lelaki Jangan Pakai

Judiene said...

agaknye dowg nak kasi sama 'hot' dgn color theme dowg kot
air asia kan merah, so, kalo dowg pakai skirt, baru la 'hot'!
hahahahaa

kidding! :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger