Online users

Follower

Monday, October 4, 2010

Lagenda Budak Setan

Boleh tahan juga ye cerita Lagenda Budak Setan ni walaupun plot cerita sangat laju.What can you expect from the director? Nak buat satu-satu chapter dalam novel? Memang tak dapat la.Duration movie paling lama 2 jam setengah.Memang tak cukup kalau nak muatkan plot cerita ikut novel sebijik sejebon.Mungkin scene yang ada signifikan saja yang dimuatkan dalam movie ni.

Tacing aku tengok si Ayu kena hentam teruk dengan Azmi.Que Haidar ni kalau berlakon jadi orang jahat, sangatlah menjadi.Memang terbaik la lakonan dia.Yeah.Blame me for the late review.Ini pun sebab Wani ada soft copy.Kalau tak, sampai ke sudah aku tak tengok.

p/s : Aku suka tengok rambut cacing Farid Kamil.Stylo duh.

9 comments:

Dee said...

akak x tgk lg..tgk the drama pun tertinggal giler byk episod..hehehe..

Cheq Tun said...

tapi potong la mase part lisa surihani dgn pelat die tu. sebnrnya filem ni patut lebih touching sbb lagu die dh kena.. maybe kena khabir batia yg jd pengarah kot. maybe leh meruntun jiwa cam filem Sepi. Yelah filem ni kan dinanti2kan sgt penggemar novel.
tapi oklah kiter kena sokong filem malaysia kan =)

Shidi Shah said...

suker tgok ayu.hehe..
lawa..
suker lyan lagu ost dia gak..
besh2...


.::shidi::.

kusut said...

movie dia blom nengok lagik!!
eh dah kuar drama ke?

shasha said...

mmg tacing tgk Que Haidar hentam lisa..sadis.. sobs sobs..

kusut : drama pon dh kuar, kt astro prima. selasa,9.30mlm.






;D

ProfHariz said...

Seharusnya :) LBS BEST! 3x dh tgk :P

New Entry ProfHariz
Pembohongan Sejarah Dan Dunia Akhir Zaman

*cimOt* said...

teringin giler nak tengok..tapi tak tertengok sampei skrng..huhhu

eDdY said...

dah tgk..mmg best..(^^)

eLLy said...

Novel LBS sampai skarang akak tak habis baca pun... tebal gileee

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger