Online users

Follower

Monday, October 25, 2010

Makanan dinner.

Makanan time dinner bagi aku tak la sedap sangat.Well, tekak melayu.Nak yang kaw kaw punya.Aku tak berapa puas sangat makan malam tu sebab duduk dengan VIP. Makan nak kena tertib.Control beb control.Lucky, tak ada daging terbang.Nak minta VIP pass kan salt and pepper pun segan.Nak gagau ambil sendiri, meja tu besaq.Agak kurang sopan jikalau berkelakuan seperti itu.Maka, gua telan juga makanan tawar itu. Langsung tak nikmat der.Jeles kot tengok meja sebelah asyik lawan tuang salt and pepper.Nak juga.Sobs.

Nah.Tengoklah gambar makanan yang ada.

Starter. Prawn with aioli dip.Sedap.

Main course.Sumpah aku tak tahu daun apa yang dorang jamu tu.

Buah-buahan.Baik untuk kesihatan.

Dessert meja VIP.Manis teruk.Not my taste.

Dessert meja student.

Dessert lagi.

Err...dessert lagi.

Tobat balik nanti serbu Secret Recipe.Tiba-tiba kempunan black forest.T_T

9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

canggih2 oo mknan dia..sedap...tp tulah z duk meja vip..semua kene control yer...

Peri PiA said...

nmpk cedap,hehe

s.recipe ?nak g la jap lagi hehe

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
yaa..makan harus control.

Peri PiA..
akak!

eLLy said...

Dik Main course ko tu nampak sungguh menggairah kan .. emm

ana ayesha said...

desert2 tu nmpk sodaplah

[z@ck] said...

eLLy..
walamak..ghairah seh..

ana ayesha..
sedap kan? =)

Nem0 o0h Nem0 said...

woww sedapnyer! tergugat aku..

[z@ck] said...

Nemo Ooh Nemo..
hahaha..teringin ka weyh?

eDdY said...

giler banyak dessert...
nmpak mmg sedap...rase ko jer yg tau..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger