Online users

Follower

Tuesday, October 12, 2010

Nearly end...

Lega.Tinggal dua lagi nak kena setel.Test ALIN dan essay WRIT. Semalam Sue dah kasi balik draft dan banyak benda nak kena edit. Seperti biasa, aku ada masalah dengan articles 'a' dan 'the'. Selalu miss out dalam essay sebab aku rasa macam tak perlu letak padahal kena letak.Berderet Sue betulkan haa.Siap advise aku lagi pergi SLSS minta khidmat nasihat.Hahaha.Memang patut pun pergi tapi malas nak set up appointment dengan Laila.Duk buat macam baguih kan.

Serius aku tak sabar nak tunggu minggu ni habis.At least bolehlah bernafas dengan lega sikit.Nanti serabut balik fikir pasal dinner WMSO next week.Wording untuk backdrop tak buat lagi.Tak apa.Ada anak buah.Boleh bedak sorang sikit.Hehehe.Bak kata Naddy, kerah tenaga anak buah untuk buat kerja.Jangan kita yang buat kerja.Tapi tak sedap juga kalau nak leave totally kat anak buah.Mak buah pun kena la buat kerja.Hihihi.

p/s: bedak=agih

6 comments:

Peri PiA said...

phewww....akak ingtkan ala2 bedak sejuk hihi

noor afzan said...

lagi 2 test sebelum merdeka ke?

Danial Ikhwan Jaafar said...

all the best! =)

Cik Ayen said...

tunggu z@ck free mnggu depan!

on9 sampai lebam! haha

eDdY said...

ni cara bz ni...
kalo x bz ader sampai 20 post sehari..hehe
i like..(^^)

mr.syazwan said...

chayok2

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger