Online users

Follower

Tuesday, October 12, 2010

Suppose to be in Blue zone

Jadi geram macam mana entah bila kita tengah concentrate nak study tapi mat saleh kat belakang duk gelak sembang bukan main kuat.Memang kat situ green zone yakni zon untuk discussion dan memang dibenarkan untuk buat bising.Tapi agak-agak la kalau nak bising pun.Consider orang sekeliling hang juga.Takat volume middle tu aku boleh terima tapi kalau dah sampai nak pecah library tu, baik hang pi buat study group kat open air.Sikit sikit 'f***ing s***'. Jemu dah aih dengaq.Lagi rasa nak gila bila depa gelak besaq.Lagi rasa nak tenyeh kulit pisang kat mulut depa.Ergh.

Maybe salah aku juga kot.Patutnya pi duduk kat Blue zone.Cengkerik lalu pun boleh dengaq.Krek krek.

5 comments:

Peri PiA said...

tu le,kalo dah dpt sembang...sometimes mmg susah nak behave

eDdY said...

jgn tenyeh kulit pisang z@ck..pi cari cili padi..haha
baru padan muka...(^^)

sweetty said...

Jangan z@ck, kalau nak sunyi sepi pi pink zone. Romantik! Kalau blue zone pempaham je la. Lagi haru... he.. he. sabarrrrrr!

PIDUT ASiS said...

tenyeh kulit pisang,cantik la kulit depa..p tenyeh bahan buangan lembu lagi bagus kot..hahah

Post Terhangat...

Kamu Boleh Mandi Arak..

Cieut Nizar said...

hahaha.. yg hg p dok kt green tu kenapa?? kan dah dgr f*****g sh*t sgala... hg sabaq noo..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger