Online users

Follower

Sunday, October 3, 2010

Open house lagi!

Hari ni attend lagi satu open house hosted by senior kat The Terrace.Makan nasi lemak, bihun sup dan rojak buah.Sedap sangat.Sambal dia rasa macam sambal nasi lemak antarabangsa kat Kg Baru tu (bak kata Elin). Rojak buah pun sedap.Terbaik la akak-akak semua.Dah boleh buat calon menantu dah.

After habis open house, pergi rumah Ky pula.Nak surprise kan dia untuk kali ketiga.Sebelum ni surprise ramai-ramai.Kali ni surprise from kawan terdekat pula.Punya lama bertapa dalam bilik Ky.Tunggu dia balik dari Stafford.Siap sempat lagi bercerita pasal kenangan time foundation.Memang surprise habis la tadi. Kawan tu ingat hantu dah.Atee...bilik besar duduk sorang-sorang.Memang la tokojut.

Balik hujung tahun ni nak bawa baju kurung banyak-banyak sikit datang sini.Meriah bukan main ok Syawal kat sini.Tiap-tiap minggu open house.

8 comments:

shasha said...

aduh..byk nya open house! Mmg sebulan lah raya! :D

shasha said...

erk..1st ! *bangga kejap*

[z@ck] said...

shasha..
hehehe..memang puas ati la raya tahun ni =)

shark said...

still ada lg yer open house.

[z@ck] said...

shark..
yup =)

eDdY said...

tulus dari hati aq...
ko mmg raya sakan abes taun nih..hehe

Wellington Malaysian Students Organisation (New Zealand) said...

eDdy..
tak pernah semeriah macam ni before this..first time ever =)

nur 'adli azhari said...

jgn rindu malaysiaaaaaaaaaaaaaa

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger