Online users

Follower

Sunday, October 3, 2010

Senang tacing bab ni.

We had a deep conversation last two nights. Pada awalnya masing-masing membisu.Tak tahu nak cakap apa.Rasa macam baru kenal.Keadaan tegang.Ini semua sebab aku. Aku ada PM dia pasal something.Something yang aku rasa tak perlu jadi isu pun tapi sebab jiwa kacau, aku lepaskan juga kat dia.Benda tu yang buat dia jarang online.Alasan dia, sebab dia segan dengan aku after baca PM tu.Huhu.Ye lah.Isu masa depan.Dia rasa rendah diri tapi at the same time dia berterima kasih kat aku sebab selalu ingatkan dia.Selalu kasi dia aware pasal benda ni.

Aku memang senang tacing kalau bab macam ni.Meleleh tak sangga la malam tu.Rasa bersalah teruk cakap 'macam tu' kat dia. Macam la aku ni hebat sangat kan.Banyak kali aku give up.Banyak kali jugalah aku rasa macam nak kawan ja dengan dia.Tapi bila memikirkan sifat dia yang sangatlah baik, terus tak jadi nak putus.Gila hang.Susah kot nak cari yang lain.Yang duk ada ni pun cukup baguih dah.Sebab tu la aku berat nak tinggal.

Akhir kata, I sayang U baby. =)

6 comments:

nur 'adli azhari said...

huhuhu...jaga baek2 okehh

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

uhukuhukuhuk.. i lap u too. kah3. manusia tak semua perfect beb. terima die seadanya dan perlu ada give and take. nanti die jauh hati, susah mao pujuk woh!

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah...

itu je yang mampu aku komenkan di sini.

Cik Ayen said...

ehem3 ^_^ Berbunga .!!

eLLy said...

I LOVE YOU TO BABY GIRLS ;P

hehehe akak ckp kan bagi pihak ;)

*cimOt* said...

aq penah hadapi situasi lagu tu..bler pikir nak clash aq pikir beriban kali..macam ko ckp susah kot nak cari yg laen..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger