Online users

Follower

Thursday, October 28, 2010

Pengutip durian ok.

Pengutip durian ok. Dia just luka kat siku dan mulut ja.Tapi still aku rasa teruk sebab dia kata mulut dia bengkak.Luka kat siku banyak.Dia guna istilah 'berlubang'. Huhuhu.Terus berderau darah aku dengar.Rasa macam aku pula yang accident.Huhuhu.Bila disuruh pergi klinik, as usual dia akan balas "Tak pa.Sikit ja ni.I ok ja". Huh.Lelaki memang macam ni kan.Mungkin nampak tak macho kot bila pergi klinik minta ubat.Hah.Lantak awak la.

Itu la.Saya dah pesan bawa motor slow slow.Nak juga bawa laju.Ini kali kedua dia accident.Sebelum ni dia langgar lembu tengah malam.Itu pun dah berparut muka.Ini bertambah lagi parut kat badan tu.Alahai sayangku.

6 comments:

AMIRA IS MIRA said...

syg??sbr ea..balik msia jumpa puas2

Peri PiA said...

Alhamdulillah

akak dulu first nak jumpe ber2 with out our cupid,last2 dia kol xdpt dtg kes kena langgar dgn teksi

teksi langgar red light ...mcm nak pengsan jer dgr

PinQib said...

hihi.. lki bese lar

PinQib said...

hihi.. lki bese lar

eDdY said...

dah nama pon laki..hehe

Cik Aien said...

kalau xsilap, abg ceq la yg langgar dier, hahaha! curang lagi... :p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger