Online users

Follower

Thursday, October 28, 2010

Wii

Seronok juga main Wii ni kan. Dah mula addicted dah ni.Ini tak boleh jadi.Silap haribulan aku angkut satu bawa balik Malaysia.Zul konfirm suka punya.Betul tak abang? Wan beli dari Kam dengan harga 250 dollar je.Kira murah banyak dari beli kat Malaysia.Secondhand pun elok lagi.Kam pakai tak sampai setahun.Kotak dengan bubble wrap pun still ada.

Kalau ada senior lain yang nak let go Wii, aku nak chop dulu.Hehehe.

5 comments:

Fyzal said...

benda game2 ni memang best & addited pun. :D

[z@ck] said...

Fyzal..
tu la pasal..memang lekat kat rumah ja la lepas ni..hehehe

cyclonmaster said...

Aku boleh main game Gamecube dan Wii guna komputer je.

Tengok aku main Wii ni:

http://geostigmashop.blogspot.com/2010/10/remote-dan-nunchuck-controller-untuk.html

Cuma perlu beli controller Wii dan Adapter Bluetooth utk PC.

sizuka[Izzati] said...

ak pun nk wii jgk.miahaha~

eDdY said...

z@ck..ko maen game aper kat wii tu??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger