Online users

Follower

Tuesday, October 19, 2010

Selesai.

Badan masih kepenatan dek semalaman berhempas pulas untuk event WMSO yang terakhir untuk tahun ni. Macam tak percaya tenaga kerja untuk dinner tak sampai 10 orang tapi mampu nak setelkan semua benda.Dari makanan, backdrop,hadiah,VIP dan banyak lagi.Thanks kepada semua yang terlibat secara langsung dan tak langsung.Minta maaf kat mana-mana yang terkurang.Kami budak baru belajar.Ini first time aku mingle dengan VIP. Memang kekok juga pada awalnya sebab tak biasa der. Tapi lama-lama rasa ok dah sebab dorang pun macam manusia biasa yang lain.Tak ada la protokol sangat.Orang bawah ja yang lebih-lebih nak suruh protokol.Dorang rileks ja.

Ok.Nanti aku upload gambar dinner ye =)

4 comments:

eLLy said...

ye sila la update dng kadar segera ;)
tak sabar nak tengok gambar suasana ketika event itu di jalankan

shark said...

nk jugak tgk gambr dinner tue
xtau nk tgk mn satu nie
makanan atau vip diorg:)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

okei:) nak tgk gambaq..huhu

eDdY said...

mkn ape malam tu??
upload gmbar cpt2 k..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger