Online users

Follower

Monday, October 11, 2010

Tak kuat cemburu

Sesungguhnya aku bukanlah jenis yang kuat cemburu. Agak annoying tengok perempuan yang cemburunya tiada batasan. Jenis yang tak boleh tengok laki tu dekat sikit dengan kawan perempuan yang lain.Mesti naik hangin punya.Adeh.Kalau hati dia ada hang, tak lari ke mana la. Lain la kalau lelaki tu pun memang kaki perempuan.Itu dah masuk cerita lain.Kesian oh tengok lelaki yang baik hati yang langsung tak ada rupa nak curang kena kongkong dengan awek sendiri.Setiap masa nak kena report kehadiran.Pathetic gila weyh!

Jangan sampai pasangan korang minta break semata-mata sebab kes kongkong+kuat cemburu sudah la naa.

p/s: Ada orang cakap at least kita kena ada sikit rasa cemburu. Ok. Sikit tu ada.Tapi tak extreme tera' mana pun.Aku style susah nak jeles.Sungguh ni.

13 comments:

Dee said...

kak dee pun bukan kaki cemburu..suami pun..tp jgn sbb tu kita jadikan alasan utk curang..rimas bila cemburu2 ni wei..

suezen said...

aku x cemburu pun:P

Jiji-Fify said...

yakin pada diri. percaya pada pasangan. tu kuncinya! :)

WaN♩ said...

nak cemburu kena bertempat kot..:)

Peri PiA said...

indeed...akak dulu ade kwn laki yg rapat giler dgn akak..dulu mase bujang2

cupid akak dah citer kat hubby mase baru2 kenal dulu...dia cool

bini pon tak amek kesempatan ehehe

Judiene said...

yup yup
setuju sgt la dgn entry hang ni
aku dgn member aku pernah kena serbu dgn bf kwn pompuan ktowg sbb amek gmbar berdua2an.
pdhal time majlis hari raya kot
aduyaii~~

[z@ck] said...

Dee..
ha..tau tak pa sis..naik rimas kan?

suezen..
baguih la mcm tu..hows baby?sihat?

Jiji-Fify..
ya..btoi!

WanJ..
yup.kalau setiap masa nak cemburu, baik kawan je lah

Peri Pia..
wohooo..nasib baik hubby cool =P

Judiene..
ha..tu salah satu contoh terbaik untuk post aku ni

Eyda Sheyda said...

percaya dgn pasangan sendri itu wajib..

cemburu harus bertempat..

then u will get a great relationship..

eDdY said...

cemburu...biase la tu..
tpi skit2 jer la...
lebih2 mmg annoying..huu

mizzura said...

jeles takpe janji terus terang..tapi kalau control..adeh..handphone hari2 nak cek...email ker fb ker...susah ler...

mizzura said...

jeles takpe janji terus terang..tapi kalau control..adeh..handphone hari2 nak cek...email ker fb ker...susah ler...

Softtouch [Hanim] said...

akak boleh tahan cemburu jgk...he he he..tp xlah melampau sgt...he he he

.s.o.f.i.a. said...

those who are not jealous are not in love

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger