Online users

Follower

Monday, October 11, 2010

Semput dah haa.

Ok. Internet rumah dah semput.Snail slow der. Nak buka blog pun jenuh tunggu loading. Lucky blog dah tak berapa berat macam dulu.Kalau tak, haram nak buka.So, demi mengelakkan blog tak berupdate, saya akan buat auto publish banyak-banyak. Nak tunggu line elok balik lepas 14 aribulan. Actually bagus juga internet dah semput.Tak ada la kerja nak online ja.Esok ada test EPSY. Memang timing sangat kena la. At least mengadap juga script test. Kalau tak, non ado.Ok la kawan kawan. Saya nak pulun menghafal script test ni.

Zuuup! *hilang*

4 comments:

eDdY said...

script test tu note ker???

PIDUT ASiS said...

jom kacau dia menghafal..hahaha

Post Terhangat...
Boleh Lagi Nak Raya?

wanie m'nJ said...

t'net slow memg lemau!!
silap2 rasa nak campak je berokben tu kat dinding!!
wacaaaaaaak!

haszuraidah ishak said...

selamat menghafal..hihi..all the best ya..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger