Online users

Follower

Tuesday, October 12, 2010

Your new Lady Gago

First time bereksperimentasi dengan anak tudung syria ni.Aku ada tertengok kat blog Ayunar. Dia main adjust layer syria tu jadi bersilang herot sana sini. In a good way, memang sangat kreatif dan unik. So, aku pun try la pakai macam tu time open house raya WMSO. Aku dah agak dah mesti depa tengok aku pelik. Macam nampak hantu! Hahaha. Naik segan aku dibuatnya.

Kak Ayuni siap tegur lagi "Eyh.Tudung awak herot la." Aku balas "Erk.Memang sengaja diherotkan kak.Fesyen terkini" Bahahaha.Macam ngok ngek ja kan jawab macam tu.Bajet macam in trend betul. Ada yang datang dekat, sentuh sentuh anak tudungku."Macam mana buat macam tu?".Kagum tak sudah.

Pakai tak lama pun, in the middle of event, aku pakai macam biasa balik sebab rambut asyik terkeluar kat tepi. Tak larat nak perbetul dah.Dengan nak layan tetamu lagi.Agak agak lepas ni kalau aku pakai herot macam ni, orang tengok pelik lagi tak? Hahaha.

I'm your new Lady Gago.

9 comments:

Zqah Ismail said...

comel pe .. baru jea sampai inner 3 tone dari ayunar .. x rasmi lagi nie .. hehe

Wellington Malaysian Students Organisation (New Zealand) said...

Zqah Ismail..
ha..apa lagi..try la pakai =)

Softtouch [Hanim] said...

mcm2 tudung zaman skrg yer..z nak jd ikon fesyen tudung yer...:)

Peri PiA said...

ade yg siap nya z@ck...aduh xsaba nak beli..tguuu ak baru beli selendang jamaica hari tu

kang hubby ak berletiaq asyik belu tudung saja hihi

eDdY said...

smart gak tudung ni..hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sekarang ni pkai tudung herot2 tu adalah fesyen...cantik kamu pkai camtu :)

ada van de kamp said...

x suka tgk tdg cmtu. nmpk cm serabut. hahaha hg lg cun pakai yg mcm biasa tu..

Cik Ayen said...

hang pakai cantek! kahkah mulut gatai nk puji :p ngee

diba said...

lawa2...hee

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger