Online users

Follower

Saturday, November 20, 2010

Blackout.

Al-kisahnya hari tu blackout.Kena pula tengah malam.Gelap tak kira la rumah tok.Telefon orang TNB bagitau situation kat rumah.Elektrik bidas.Bila betulkan balik, dia still bidas.Orang TNB jawab dorang tak boleh nak fix kan masalah ni.Kena panggil wireman luar.What the? Aku tak faham.Padahal benda ni sepatutnya orang TNB kena tahu.Takkan tak boleh fix kot? Habis tu, apa fungsi TNB sebenarnya? Just kutip duit elektrik ka? Hadoi la.Menyumpah juga aku bila dorang bagi jawapan macam tu.Nasib baik Man ni geliga juga otak dia.Dia main suis macam mana entah, boleh buka suis tv dan kipas stand ja.Lampu tak boleh.Pasang lilin la jawabnya.

Tok sebut lilin 'lilian'. Hohoho.

Pekena burger Alor Senjaya pun dalam gelap.Romantik bukan main.Makan keliling lilin.Ini baru betoi candlelight dinner.Hahaha.

All time favourite. Hot dog special.Terangkat wa cakap lu.Filling dalam terlalu banyak sampaikan nak makan kena asing satu satu.Tak boleh 'polok' semua sekali.Makan roti dulu baru makan isi.Kalau tak, berterabur!

10 comments:

nyna said...

hotdog special tu mmg boleh buat org terliur.cis
haha

[z@ck] said...

nyna..
hahaha.. =P

Whoopz said...

Hotdog tu memang mengancam..

anyss said...

Salam,
nengok anjing panas tu buatkan perut menggelegak minta di isi...yummy! leleh ayaQ lior

eDdY said...

aq rase mesti suis lampu tu yg short...huhu
tpi hot dog tu mmg wat air liur aq meleleh..haha

Orang Senyap said...

lately nie asyik tayang gambar makanan jer.. tau la nak lepas kempunan pun.. hehe

natasha MDG said...

hehe. nasib la. hehe.
my sister is 173cm. die amek tesl jgk : )

PIDUT ASiS said...

hang memang buat aku kebuloq tang ni..adeyh...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha, hang jangan buat music video bantai tnb sudah la! haha XP

ordinary89art said...

gile sedap hot dog tuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger