Online users

Follower

Tuesday, November 30, 2010

Cari pasal ooiii

Yeah.Bertemu lagi kita dalam episod cari pasal.Hahaha.Saja nak update makanan apa lagi yang aku dah telan since aku balik sini.Yang lebih penting, tak ada kat New Zealand.Wohohoho.Memang cari pasal noks! Ini kalau kawan kat Welly baca ni, makan hati ni.Hahaha.

Chocolate Waffle.Pergh.Nikmat gila bila coklat tu meleleh leleh keluar dari dalam kerak tu.(Memang sengaja cari pasal)

Ais kacang.Cuaca panas sekarang.Elok sangatlah makan ais kacang ni.Cool down balik badan tu.

Mee hotplate Pacific.Memang all time favourite ni.Kalau singgah Pacific dengan member Jitra, ini yang dituju dulu.Tak pandang benda lain dah.

3 cukup la naa.Bubuh banyak banyak satgi ada yang marah.Hahaha.

16 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

sedapnya chocolate waffle tuh!! nak! nak!

aan said...

wahh..nampak sedap. tetibe lapar plak tengok makanan..

Eazy Izzuddin said...

ooooii..
sedap kot tgk makanan tuu
xD

miz_fiza said...

mee hotplate pacific...ak pnya all time faveret gak 2..hehehe

eLLy said...

Chocolate Waffle tak de kat NZ? ish biar betull

[s][u][e][h][a][n][n] said...

makanan kat malaysia..terbaek :)

ChiKeDees said...

yang laen tak kesah...tapi tang waffle tuew eeeee geram nengok...

gabanMorka said...

sesi membuncitkan perot

Dee said...

makan byk2 sebelum balik NZ..

Att Ashburn said...

mmg carik pasal haha

Softtouch [Hanim] said...

akak suka mee hot plate tu..ni confirm kwn zack kat welly tu mesti jeles giler....:)

hans said...

nasib aku dekat rumah
so xkisah sangat pic2 tu
kalau aku dkt rumah sewa
memang meleleh air liur
hahahaha

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

eDdY said...

apsal makanan ni dlm gambar nampak sedap sgt ek???

Secret Drifter said...

uish lama xmakan waffle !!

nyna said...

ahaha.mmg mkn hati kwn2 ko kat welly tu.
terliur betul.cis

Hananeechan said...

*drooling*
basah keyboard. :p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger