Online users

Follower

Tuesday, November 30, 2010

Rapunzel

Rapunzel dah keluar kat Alor Setar.Mahu tengok.Mahu tengok.Cis.Ini semua sebab pengaruh VP la ni.Tengok dia review movie ni baik punya.Cek kalau kartun kureng sikit nak tengok.So budak budak.Hahaha.Tapi dah sebab ramai yang puji movie ni best, haruslah tengok.Lagipun banyak sangat masa terluang ni.Tak tahu nak spend kot mana.

Kepada yang belum tengok lagi Rapunzel, jom pi tengok!

7 comments:

ed shahir said...

uit..dah ada kat malaysia ke.hehe

[z@ck] said...

ed shahir..
ha..ni lagi ketinggalan.hahaha.dah ada dah la =P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waa~ sumi pun belom tgk laagii~

[z@ck] said...

aisumi chan..
lepas keja pi tgok ok. =P

Fyzal said...

usha preview dia pun cam best je Rapunzel ni.

Softtouch [Hanim] said...

mmg ramai yg ckp rapunzel best tgk..akak xdapeklah nk nengok sbb ada bb...

eDdY said...

best x???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger