Online users

Follower

Monday, November 29, 2010

Arcade game

Al-kisahnya lepas jumpa Aisumi,aku bosan tak tahu nak buat apa kat City Plaza tu.Maka call la dia suruh datang situ.Heh.Rumah dekat bolehlah kan suka suki nak panggil mai.Lunch sekali and then dah tak tahu nak pi mana.Nak tengok wayang, ada movie Ngangkung dan 2 Alam ja.Tobat aku takkan tengok 2 Alam.Masuk boling, semua lelaki yang tengah main.Segan pula nak main.Last-last masuk game arcade.Noooh.Tak menahan hang masuk situ.Dah lama kot tak masuk tempat tu.Takut nak masuk sebab ramai budak tak berjenis dalam tu.I kan takut kena ngorat.(Bajet hot gilaaa minah ni).Tapi sebab ada dia, aku tak risau sangat.If anything happen, dia boleh protect.Ngehehehe.

Acik kayo!

Pusing punya pusing jumpa satu game boling.Ini ada keluar tiket untuk redeem hadiah.Tuah pengutip durian.Dia buat macam mana entah boling tu, kena kat lubang 'mystery'.Ting ting ting bunyi tiket keluar.Banyak pula tu.Non-stop habaq hang! Sampaikan budak kat sebelah pun usha kami.Tak pasai pasai jadi tontonan umum sekejap.Hahaha.Dapat la 160 tiket.Pi redeem.Hang nak tau kami dapat apa? Sila skroll bawah.

Akak kaunter tengah mengira tiket.


















Pemadam stabilo dan pensel picit.Cait! Aku bagi kat adik dia ja benda tu.Buat bekal nak pi sekolah tahun depan.Hahaha.Nak dapat bear sampai berpuluh ribu tiket.

10 comments:

Queen M said...

aik?maen bnde ape neh weh?mcm cool ja?hahaha..ala ala bila nk date dgn hg eh?hukhuk -____-"

[z@ck] said...

Queen M..
hang cuti sampai bila?

hans said...

lama tak pi CT Plaza
hahahaha

P/S : Nak Ambil Aku Kau Lupa! Bila Tiba Bab Duit Cepat Pula Kau Ingat! Hahahaha!

ada van de kamp said...

hauihnya jari pengutip deroyan

[z@ck] said...

hans..
hang kn org key-ell skang..

ada van de kamp..
jari aku pun tembun lagi dari dia.hoohoo

eDdY said...

haha..ok la dari x dpt aper2...

~AtEeN~ said...

hahaha. ingat dapat tiket boleh pergi tengok wayang.

I_Hate_Lolipop said...

itu je? hahahahahahahaha

baik ko main kongkang kongkang lagi best. puas hati~

Princess Feyqa said...

hehe itu je ke? aish penat je kn hee~

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wooo~ ini yang dibuat yer? sumi keja makan makan n makan ja.. :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger