Online users

Follower

Monday, November 29, 2010

Jumpa blogger lagi.

Dua hari lepas sempat ketemu sama Aisumi Chan, gadis atas awan.Kebetulan dia datang Kedah.Ada kenduri nak kena attend.Kebetulan lagi aku ada benda nak pass kat dia.So, kitorang set nak jumpa kat Star Walk.Seriously, aku memang tak ingat muka dia macam mana.Terlupa nak stalk gambar dia kat FB sebelum keluar rumah.Sampai kat McD,tunggu dia.After 5 mins, nampak dia senyum dari jauh, lambai-lambai gitu.Jumpa pun tak lama sebab dia nak pergi Yan pula lepas tu.So, sempat borak kejap je la.Mujur Aisumi ni peramah juga orangnya.Tak kekok bersembang.I kan pemalu.Hihihi.

Next time boleh ketemu lagi ya Aisumi.=)

10 comments:

Useriez said...

weh tak ajak.. haha

[z@ck] said...

Useriez..
aku segan nak jumpa hang.hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya..bila nak jumpa ngan akak plak..akak nak balik jitra sabtu nie..heheehhehe

Dee said...

lps ni hang jumpa cik pepel tu..suruh dia jamu hang mkn best2 zack..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

ooo zack pemalu yer..agaknya kalu kita jumpe masing2 seyap jelah kot sbb akak ni pun pemalu jgk...

AcanCapik said...

bila nak jumpa aku lak? =p

Judiene said...

Bila plak hang nak jumpa aku ni??
Haishh..

;P

eDdY said...

ko x mau jln2 kat kuantan ker z@ck??

Rara Nasiha said...

aku pernah sekali je jumpa blogger lain, tapi tak sempat nak beramah mesra.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yiey! see u again sis.. hari tu xsempat nk borak2 lepak2..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger