Online users

Follower

Monday, November 22, 2010

Dah besar.


Dah besar dah Firzanah.Dulu waktu aku feature dia kat blog ni, dia baru lahir.How time flies.Sekarang ni dah boleh berjalan.Dah besaq! Dah dapat adik lelaki dah pun.Hihihi.

Gigi pun baru tumbuh berapa batang.Ngahaha.Comel aih!

Budak ni alert oh dengan kamera.Elok ja dia posing waktu aku snap gambar ni.Dari buas terus jadi nice girl.Hehe.

3 comments:

Kamsiah said...

zack..itu la kata org,nka tau ceaptnya masa berjalan..tgk budak2 membesar..jap ja kan...sedangkan kita tak terasa pun makin hari makin tua hehe..

Dee said...

betul..skrg ni masa pantas betul berlalu..tau2 mimi pun dh nk 6 tahun..

eDdY said...

hehe...
kemana tumpah kuah kalo x ke nasi...
ko pon camtu gak kan z@ck..xleh nampak kamera...haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger