Online users

Follower

Wednesday, November 24, 2010

Intai intai

Al-kisahnya hari tu pergi tengok wayang kat Jitra.Waktu tunggu bas nak balik Alor Setar, ada la sorang budak perempuan ni tak berhenti-henti intai aku dan pengutip durian.Aku dah mula naik rimas.Rasa tak selesa dia duk jenguk-jenguk tengok kami.Oh.Lupa nak mention.Kerusi tempat kami duduk tu terlindung sikit dari orang ramai.Konon nak privacy.Konon jelah.

Aku : Ish.Awat budak tu asyik tengok kita haa? Tak selesa sungguh la.
Dia : Entah.Biaq pi la kat dia.

5 minit kemudian...dia jenguk lagi.

Dia : Eh you..dia tengok you lagi la.I rasa dia kenal you kot.
Aku : Ek? I tak kenal dia pun la.
Dia : Entah entah dia baca blog you.
Aku : Haa? Sudaaahhhh...

Ok.Itu lawak.Bajet macam artis pula kan.Kalau betul la dia baca blog aku, rezeki dia la dapat tengok pengutip durian secara live.Hahaha.

13 comments:

Fyzal said...

hahaha.. boleh jadi gak tu.

marinahunny said...

hahaha glamer ko nyah ;)

Softtouch [Hanim] said...

sapelah dia yer....yelah kot mgkin reader blog zack

eLLy said...

hahaha akak pun klu ade org terpandang2 mesti Cik abe akan ckp 'ooo mesti dia baca blog you' ;)

Whoopz said...

Kami ni bilanya nak dpt tgk 'dia' zack?

LORD ZARA 札拉 said...

woot!

aku nak tgk gak aaa~
+p

eDdY said...

aq rasa betol la...die tu reader blog ko...
sbb tu dok pandang jer..cam nmpak artis...hehe

Cik Aien said...

den teringin nk tgok pengutip durian ekau la z@ck...

bawak mai ke ampang leh? nk compare dgn abg den!

[z@ck] said...

Fyzal..
minta minta bukan.eden segan yo!

marinahunny..
hish..tak glamour pun nyah.

Softtouch Hanim..
hope she's not.malu kot.ngahaha

eLLy..
kita serupa!

Whoopz..
tunggu aku dah kawin baru aku show off naa..hahaha

LORD ZARA..
mai Kedah.konfirm aku bawa tunjuk =)

eDdy..
ahahaha..harap bukan.malu!

cik Aien..
hahaha...ngek la ko.

Dee said...

mungkin silent reader kot..hihihi..

eyk@_zuL said...

owh..aritu, tu la pengutip durian eh??waaa..besh nye.sy da dpt tgok live!!anda pula bagaimana??hahaha..




*konon2 sy la budak pompuan y dok intip2 tu..tp senanye bukan. -_-''

Judiene said...

Hahahaa!
Lawak betoii la.
Ke situ plak zack eh.
Dapat tgk Pengutip Durian secara live.
LOL!!

ada van de kamp said...

aku pn x dpt tgk ssecara live lg. huahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger